مدارک لازم برای حواله ارزی : امروزه پرداخت تمامی خرید و فروش ها در جهان، چه آفلاین و چه آنلاین در چهار روش زیر انجام می شود؛ اسکناس و تراول چک، چک ارزی، حواله ارزی و حواله های سوئیفتی. امروز و در این مقاله می خواهیم درباره حواله های ارزی، انواع حواله ارزی، تعرفه ها و کارمزد حواله ارزی، و مدارک لازم برای حواله ارزی را با هم در وب سایت ارزی پی بررسی کنیم.

 

حواله ارزی چیست ؟

 

واژه عربی حواله از ریشه حول» می آید که به معنای تغییر یافتن و جابجا شدن است. حواله های ارزی یکی از انواع خدمات ارزی هستند که در طول چند سال اخیر به لیست تراکنش بانک های مختلف جهان اضافه شده است و از راه آن می توان به سادگی به همه افراد در هر جای جهان مبادلات ارزی انجام دهد.

حواله ارزی در زبان ساده تر یک نوع دستور پرداخت است که بر اساس آن، به یک بانک یا موسسه مالی بنابر خواسته مشتری یا صاحب حساب، از طریق یکی از بانک های کارگزار خود در خارج از کشور حواله را صادر کند و از آن بانک کارگزار بخواهد تا این مبلغ حواله را به فرد مورد نظر در خارج از کشور پرداخت کند.

 

کاربرد استفاده از حواله های ارزی

 

از آنجایی که ما در کشور، بدلیل تحریم ها سختی های زیادی برای نقل و انتقال پول به خارج از کشور داریم و در کل نیز این نقل و انتقالات در همه جای جهان کمی سخت است، استفاده از حواله های ارزی کار پرداخت پول های بین امللی را مخصوصا برای شرکت ها بسیار آسان کرده که این یکی از دلایل محبوبیت حواله های ارزی در سطح جهان است.

 

انواع مختلف حواله ارزی

 

۱ – انواع حواله ارزی در حالت کلی

 

الف) حواله ارزی صادره

 

وقتی که بخواهیم به وسیله بانک یا صرافی حواله ارسال کنیم از حواله های ارزی صادره استفاده می کنیم. در این روش ابتدا به بانک یا صرافی مورد نظر مراجعه می کنیم، سپس باید مشخصات فرد گیرنده ارز، شماره حساب و واحد پولی که می خواهید ارسال کنید را مشخص کرده و پس از آن ارز مورد نظر خود را برای شخص ارسال کنید.

 

ب) حواله های ارزی وارده

 

همه بانک هایی که سرویس حواله ارزی دارند، باید پس از دریافت پیام تایید ارسال حواله ارزی، در کمترین زمان ممکن، ارز ارسال شده را به حساب مشتری وارد کنند. فرد مورد نظر در خارج از کشور باید پاسپورت یا کارت شناسایی معتبر خود را ارائه دهد تا بتواند وجه واریز به حساب خود را دریافت کند. او همچنین می تواند این وجه را برای شخص دیگری بفرستد یا این وجه را به بانک بفروشد.

 

۲ – انواع حواله ارزی بر اساس سرعت و زمان انتقال

 

الف) حواله ارزی مستقیم (Telegraphic Transfer)

 

حواله ارزی مستقیم یا همان حواله ارزی T/T که با نام حواله ارزی سوئیفت نیز شناخته می شود، یکی از امن ترین روش های جابجایی ارز است. با این روش می توانید هر میزان ارزی را به ۱۳۰ ارز دیگر تبدیل کرده و به حساب اشخاص حقوقی یا حقیقی در کل دنیا منتقل کنید.

نکاتی درباره ارسال حواله ارزی T/T

  • در این روش ارسال خواله ارزی، داشتن کد سوئیفت (Swift Code) اامی است.
  • در صورتی که بانک مقصد در کشور کانادا باشد، باید کد Transit تهیه کنید.
  • اگر بانک مقصد در کشور آمریکا باشد، باید حتما کد Routing Number تهیه کنید.
  • اگر بانک مقصد در کشور هند می باشد، لازم است کد IFSC تهیه کنید.
  • مدت زمان ارسال مبلغ به وسیله این نوع حواله ارزی ۲ الی ۳ روز است.
  •  

ب) حواله ارزی غیر مستقیم (Demand Draft)

 

حواله های ارزی غیر مستقیم یا حواله های ارزی D/D روندی مانند T/T دارند اما با این تفاوت که مدت زمان بیشتری طول میکشد که ارز مورد نظر به حساب شخص مورد نظر واریز گردد. مدت زمان این ارسال بین ۴ تا ۷ روز است.

 

۳ – انواع حواله یورو به اروپا

 

امروزه در ایران خرید و فروش و معاملات اقتصادی بسیاری با کشور های اروپایی انجام می گیرد که شما نیاز دارید تا مدارک لازم برای حواله ارزی را بشناسید که اگر کاری داشتید به راحتی بتوانید آن را انجام دهید. همانطور که می گفتیم ارسال ارز به کشور های اروپایی اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است که انواع مختلف آن را در زیر بررسی می کنیم.

 

الف) خدمات پی پال (PayPal)

 

سامانه پی پال یک سامانه تجارت الکترونیکی است که در سال ۱۹۹۸ در کشور آمریکا توسط ایلان ماسک به وجود آمد و در سال ۲۰۰ توسط شرکت eBay پشتیبانی شد و امروزه یکی از مهمترین سامانه های انتقال ارز در جهان است و ۱۷۰ میلیون عضو دارد. متاسفانه بدلیل تحریم هایی که امروزه دست به گریبان ایران و ایرانیان است، نمی توانیم نقل و انتقالات داخلی را با پی پال انجام دهیم و فقط به درد نقل و انتقالات ارزی با اروپایی ها می خورد.

 

ب) وب گرام (WebMoney)

 

وب گرام یا همان وب مانی، یک سیستم مثل پی پال است که برای تجارت های بین المللی درست شده و در حال حاضر ۳۲ میلیون عضو دارد. در این سیستم شما نیاز به داشتن حساب در هیچ بانکی را ندارید و می توانید به راحتی ارز جابجا کنید و همه واریز های خود را مشاهده و پیگیری کنید.

 

ج) وسترن یونیون (Western Union)

 

یکی از محبوب ترین و بهترین سرویس های انتقال حواله ارزی در سطح بین المللی وسترن یونیون است که فعالیت خود را از سال ۱۸۵۶ در کشور آمریکا شروع کرد و در حال حاضر، ۱۸۵ شعبه در سراسر دنیا دارد. از مزایای این روش می توان به عدم نیاز به حساب بانکی مقصد اشاره کرد.

در این روش پس از آنکه ارز خود را به نرخ ارز کشور مقصد تبدیل کردید، یک کد ۱۰ رقمی دریافت می کنید که گیرنده میتواند توسط این کد، مبلغ واریزی شما را برداشت کند.

 

د) مانی گرام (MoneyGram)

 

این روش نیز دقیقا مانند روش وسترن یونیون است با این تفوت که کارمزد کمتری پرداخت می شود.

حواله های ارزی

 

کارمزد حواله ارزی و تعرفه های آن چیست؟

 

هزینه ای که بانک، موسسه های مالی یا صرافی ها برای ارائه خدمت دریافت می کنند را کارمزد می نامند. بنابراین کارگزار که خدمات انتقال پولی را برای مشتری خود انجام میدهد، هزینه ای از مشتری دریافت می کند؛ بخشی را قبل از حواله و بخش دونم را بعد از ارسال حواله از مشتری اخذ می کند. در متن حواله های ارزی به مبلغ کارمزد ارزی و پرداخت کننده آن اشاره می شود.

روش های پرداخت کارمزد ارزی نیز به دو روش است. اولی بر عهده گیرنده (BEN) که در این صورت از مبلغ کل حواله کم می شود و دومی بر عهده فرستنده ((OUR که فرستنده به روش بالا بخشی را قبل از حواله و باقی را بعد از حواله به کارگزار بپردازد.

نحوه محاسبه کارمزد ارزی به این نوع است که :

  • نیم در هزار ـ حداقل ۳ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۵۰ دلار یا معادل ریالی
  • یک در هزار ـ حداقل ۳ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۱۰۰ دلار یا معادل ریالی آن
  • کارمزد عهده ذینفع حواله : یک و نیم در هزار (حداقل ۳ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۱۵۰ دلار یا معادل ریالی آن)
  • کارمزد عهده فرستنده حواله : یک و نیم در هزار + معادل ریالی ۵ دلار + تکمیل فرم تعهدنامه (حداقل ۸ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۱۵۵ دلار یا معادل ریالی آن)

 

مدارک لازم برای حواله ارزی

 

وقتی برای اولین بار می خواهید حواله ارزی انجام دهید؛ با مراجعه به شعبه، مدارک زیر را تحویل می دهید و پرونده خود را کامل می کنید در دفعات بعدی فقط با پر کردن فرم حواله در صفحه درخواست کار خود را انجام می دهید. دریافت فاکتور نیز دیگر نیازی به حضور فیزیکی شما ندارد.

 

مدارک مورد نیاز برای حواله ارزی برای اشخاص (حقیقی)

 

  1. کپی کارت ملی
  2. نامه درخواست حواله با امضا
  3. شماره موبایل شخص
  4. آدرس، تلفن، فکس و ایمیل شخص

 

مدارک لازم برای حواله ارزی برای شرکت ها (حقوقی)

 

  1. کپی رومه رسمی شرکت
  2. کپی کارت بازرگانی شرکت
  3. کپی کارت اقتصادی شرکت
  4. نامه درخواست حواله در سربرگ شرکت با امضای مدیر عامل
  5. معرفی نماینده با درج شماره کارت ملی و تلفن موبایل نماینده در سربرگ شرکت با امضای مدیر عامل
  6. کپی کارت ملی مدیر عامل و نماینده معرفی شده
  7. ارائه پرفورم مربوط به حواله
  8. آدرس، تلفن، ایمیل و فکس شرکت

 

مدارک مورد نیاز برای واریز وجوهات ارزی

 

  • در صورتی که شرکت در خواست کننده آدرس باشد .
  • امه درخواست باید در سر برگ شرکت با امضائ مدیر عامل باشد.
  • درصورتی که شخص درخواست کننده آدرس باشد با حضور در شعبه
  • درج نام شرکت یا شخص واریز کنند ونوع ارزی اامی میباشد.
  • ارسال معرفی نامه ازسوی شرکت یا شخص واریز کننده  خطاب به این شرکت مبنی بر پرداخت وجه در ایران

 

امیدواریم که توانسته باشیم به شما کمک کنیم تا در این مقاله از سایت ارزی پی، با حواله های ارزی، انواع مختلف آن و مدارک لازم حواله های ارزی آشنا شوید.

 

برگرفته از مقاله مدارک لازم برای حواله ارزیhttps://arzipay.com/currency-remittances/

مدارک لازم برای حواله ارزی

ثامن تجارت؛ سامانه خرید و قیمت روز آهن آلات

انجام خدمات ارزی با ارزی پی؛ سریع، راحت، ارزان! - تجارت‌نیوز

حواله ,ارزی ,  ,های ,شرکت ,روش ,حواله ارزی ,حواله های ,های ارزی ,معادل ریالی ,خود را ,نامه درخواست حواله

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پیشگامان صنایع دیزلی و نیروگاهی پارسیا فراکنده راحت فایل درمان مو دانلود بازی gta v برای اندروید فوق فشرده یادگیری آنلاین، راز موفقیت در آموزش زبان انگلیسی GREEN گردابی اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها مرجع کنکور کارشناسی ارشد و دکتری